DK | EN | NO | SE |   KUNDE LOG-IN

Januarnyt: Kiks, kalkun og Canena

Canena WEB

Nyt år, nye varer!

Vi er ret griseglade i Gastro, men bliver også meget begejstrede, når det lykkes os at finde lækre alternativer. Derfor glæder vi os til at præsentere den nye porchetta, der er fremstillet af italiensk kalkunkød, som er langsomt stegt i otte timer og nænsomt krydret efter de traditionelle metoder. Prøv den f.eks. som fyld i en sandwich, i en vintertærte med broccoli og spinat eller som smagsgiver i dine lune retter.

Fra Spanien kommer fem varianter af ”tortas de aceite”, som er en stor, tynd, sprød kiks, der findes i både søde og salte udgaver. Kan f.eks. nydes med the og kaffe eller som snack. Vi byder også en ny spansk olivenolie velkommen, baseret på 100 % Hojiblanca-oliven. Den er fremstilletpå et lille familielandbrug, der som nogle af de eneste i verden presser deres olie direkte med en mobil olivenpresse på deres egne marker under høsten.

Vi har længe haft Castillo de Canenas prisvindende olier i sortimentet, men nu kommer to af dem også i en mindre flaske på 250 ml: Vælg mellem 100 % Arbequina eller 100 % Picual – sidstnævnte har i både 2015 og 2016 vundet de maksimale 98 ud af 98 point i den velansete olivenguide Flos Olei.
Nu hvor vi er i Spanien, må vi naturligvis også fremhæve de to nye varianter af den spanske stolthed Iberico Bellota, der nu også findes som fersk kam og lufttørret paleta.

Hvis du mere er til franske delikatesser, må du huske at smage Mont D’Or, der kun er i sæson indtil påske, og som nu findes i en miniudgave. Vi har også fået en ny Epoisses i lille størrelse (250 gram), der smager så godt, at den vandt guld ved World Cheese Awards i 2016! Gå heller ikke glip af de små Roussin Germain, der kommer i en pakke med fire. De delikate komælksoste er vasket i Marc de Bourgogne-kvas og modnet i 2-3 uger.

Nyd også de lækre chokomandler og den delikate sennep med citron. Brug den f.eks. til bagte rodfrugter og jordskoksuppe, i pasta med ørred - eller hvad med gnocchi serveret med citronsennep-vinaigrette, persille og sprødstegt Ventrèche?

 Nyheder tre billeder dk