Nyt: Økolgisk pasta og snacks af 100 % grøntsager

Grøn pasta web

Omsider har vi fundet en økologisk, glutenfri pasta og snacks baseret på 100 % grøntsager, der lever op til vores krav til kvalitet og smag, og som har både bid og god konsistens. Familiefirmaet hører til i i Piemonte, og familien Castagno har siden 1912 fremstillet kvalitetspasta på deres egen mølle. Nu har de brugt deres ekspertise og erfaring indenfor pastafremstilling til at videreudvikle sortimentet, der vil falde i både pastaelskeres, veganeres og vegetarers smag. Vælg mellem fem slags pasta, baseret på bønner, linser og kikærter, og tre slags snacks af linser, ærter og majs….

Læs mere her ->


Efterårets oste & nye favoritter

Bøffel til web

Lad ostebordet bugne af efterårets nyheder: Camembert af bøffelmælk, ekstralagret pecorino med trøfler fra vores nye leverandør Romagna Terre og tre imponerende nyheder fra La Casearia Carpenedo: Gedeost med honning, råmælksko-ost modnet i rødvin og en blåskimmel modnet i gin!
Og så er det jo ikke kun efterårets blade, der knaser - vi har fået tre slags lækre focaccia fra Genova hjem, som kommer så tæt på den originale klassiker som muligt. Og ellers kan vi friste med skiveskåret Mangalica (den fantastiske uldgris), gnocchi med svampe og Asiago og en frisk eddike med appelsinblomsthonning...

 Se mere her

 

 

MØD VORES KUNDER OG DERES GASTRO-YNDLINGSPRODUKTER...

Mads Co web
Vi har mange forskellige slags kunder - lige fra detaljeorienterede Michelinstjernekokke til kantiner, der skal bespise flere hundrede mennesker dagligt. Der er også de trendy cafeer, de stemningsfulde vinbarer, de nye spisesteder, de små delikatessebutikker og de store supermarkedskæder. Fælles for dem er, at de sætter pris på kvalitet, ligesom vi gør. Mød nogle af dem og deres yndlingsprodukter og se, hvordan man for eksempel kan bruge vores råvarer.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Læs mere her ->


Kim

Kim Blume - Lagermedarbejder

Tlf. lager 82 30 60 42

Kim Blume blev ansat på vores lager i 2014, hvor han pakker kundernes ordrer. Han er egentlig uddannet brandmand, men har arbejdet i ti år som gulvlægger. Kim havde ingen forudgående erfaring med lagerarbejde, men havde hørt godt om Gastro-Import gennem sin ven Dennis Djernes, der har været hos os i mange år. Kim indrømmer at være lidt kræsen og kan bedst lide mad, der er enkel og ligetil, men har alligevel efterhånden fået lyst til at smage flere af vores varer. Dog nægter han at sætte tænderne i ost!

Yndlingsprodukt: "Jeg kan ret godt lide pølserne fra Alejandro, f.eks. Jandritos (varenummer E140), som jeg lige steger hurtigt og så skærer ud. De giver god smag til f.eks. pizza og gryderetter."