Aprilnyheder: Gård-Gouda & Pimentón-chips

Gouda

Vores seneste nyheder tæller to gård-Gouda'er fra Holland, endnu en nyskabende variant af Torres-chips - nu med Pimentón de la Vera. Eller hvad med en blåskimmel modnet i øl fra mesteren, La Casearia? Også jyske Sønderhaven er på banen med deres fire kilos Retro-ost. Sulten efter at smage? Så ring til os!

Hav tålmodighed! Vi arbejder stadig på en ny webshop!

Sander web

Vi arbejder på en ny webshop. Indtil da, sidder vi som altid klar ved telefonerne på 48 47 55 11 for at tage imod din bestilling. Husk, at vi har telefonsvarer på efter arbejdstid, så du kan indtale din ordre hele døgnet (husk gerne varenumrene :-)). Du er også velkommen til at ringe direkte til din salgskonsulent indenfor normal arbejdstid.
Vi ses snart på shoppen!

 

 

MØD VORES KUNDER OG DERES GASTRO-YNDLINGSPRODUKTER...

Mads Co web
Vi har mange forskellige slags kunder - lige fra detaljeorienterede Michelinstjernekokke til kantiner, der skal bespise flere hundrede mennesker dagligt. Der er også de trendy cafeer, de stemningsfulde vinbarer, de nye spisesteder, de små delikatessebutikker og de store supermarkedskæder. Fælles for dem er, at de sætter pris på kvalitet, ligesom vi gør. Mød nogle af dem og deres yndlingsprodukter og se, hvordan man for eksempel kan bruge vores råvarer.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Læs mere her ->


Kim

Kim Blume - Lagermedarbejder

Tlf. lager 82 30 60 42

Kim Blume blev ansat på vores lager i 2014, hvor han pakker kundernes ordrer. Han er egentlig uddannet brandmand, men har arbejdet i ti år som gulvlægger. Kim havde ingen forudgående erfaring med lagerarbejde, men havde hørt godt om Gastro-Import gennem sin ven Dennis Djernes, der har været hos os i mange år. Kim indrømmer at være lidt kræsen og kan bedst lide mad, der er enkel og ligetil, men har alligevel efterhånden fået lyst til at smage flere af vores varer. Dog nægter han at sætte tænderne i ost!

Yndlingsprodukt: "Jeg kan ret godt lide pølserne fra Alejandro, f.eks. Jandritos (varenummer E140), som jeg lige steger hurtigt og så skærer ud. De giver god smag til f.eks. pizza og gryderetter."