DK | EN | NO | SE |   KUNDE LOG-IN

Oste 2 header

Mød nogle af vores kunder og varer...

I Gastro-Import har vi mange forskellige typer af kunder - lige fra detaljeorienterede Michelinstjernekokke på eksklusive restauranter til kantiner, der skal bespise flere hundrede mennesker dagligt. Der er også de trendy cafeer, de stemningsfulde vinbarer, etablerede gourmetrestauranter, eksperimenterende spisesteder, små delikatessebutikker, store supermarkedskæder og...

Fælles for vores kunder er, at de sætter pris på kvalitet, ligesom vi gør. Her kan du møde nogle af dem og se, hvilke produkter, de fremhæver, og hvilke retter man for eksempel kan bruge vores råvarer til.

Torsten Blog igen   Torsten iberico web 
Torsten Vildgaard fra restaurant Studio: Griseskulder af Iberico bellota med grillede asparges
Klik her for at læse mere 

Kris web   kris web 2
Kris Schram fra restaurant Bæst: Ovnbagte biodynamiske gulerødder, tørrede oliven og ansjoser
Klik her for at læse mere

Nicolaj nr   Pighvar nr
Nicolaj Køster fra restaurant No. 2: Stegt pighvar med økologisk lardo fra Cinta Senese-grisen og ærteskum
Klik her for at læse mere

Mads Co blog   Pighvar blog 2
Mads Schouw fra Bar Central: Stegt pighvar med drænet yoghurt, østershatte og smeltet 16 mdr. Comté
Klik her for at læse mere

Tore blog   Risotto blog   

Flanksteak blog
Tore Gustafsson fra Paté Paté: Risotto med ærter og parmesan + flanksteak med sommerkål og mojo-rojo
Klik her for at læse mere

 RemoWeb1   RemoWeb2
Jesper Remo fra vinbaren Nebbiolo: Tremælksosten Rocchetta, lavet på mælk fra får, ged og ko
Klik her for at læse mere

SSGDavidWeb    SSGretWeb
David Wilken fra Studie Street Grill: Ærtesalat med grillet guanciale fra den økologiske Cinta Senese-gris
Klik her for at læse mere

 AndersGranolaWeb   GranolaRetWeb
Anders Holstein fra Granola: Salat med bøffelmozzarella, syltede blommer, 5 års balsamico og Mangalica
Klik her for at læse mere

 DelishThomasWeb   DelishToastWeb
Thomas Veber fra Delish: Hjemmebagt toast med Mangalica, bøffelmozzarella og trøffelcreme
Klik her for at læse mere

 BrianSøllerødKroWeb   BrianRetSøllerødKroWeb
Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro: Stegt pighvar med grillet tomat, oliven og skum på citroner og salvie
Klik her for at læse mere

AmandusWeb   AmandusTrifliWeb

TiramisuWeb
Laila & Poul-Åge Kofoed fra Amandus Ost & Delikatesser: Blommetrifli & tiramisú med mascarpone
Klik her for at læse mere

PeterWeb   IbericoBellotaWeb
Peter Mikkelsen fra restaurant Rambla: Håndskårne skiver af Iberico Bellota fra Capa Negra
Klik her for at læse mere

PawWeb   RetWeb
Paw Bøgh Christensen fra Le Sommelier i Lufthavnen: Salat med foie gras-terrine, andeconfit & abrikoser
Klik her for at læse mere her

NeilPortrætWeb   DessertVictorWeb
Neil Cameron fra Café Victor: Panna Cotta med pistacienødder, honeycomb tuille & marinerede figner
Klik her for at læse mere her


FiatThomasWeb   FIATretWeb
Thomas Venøbo fra Restaurant FIAT: Ribollita med grøntsager og Salsiccia Napoli Piccante
Klik her for at læse mere

FabioWeb   RetCibiViniWeb
Fabio Simoncini fra Cibi & Vini: Pancetta med svampe, porrer og persille
Klik her for at læse mere

MartelliLoneGiorgioWeb   MartelliSandwichWeb
Giorgio & Lone fra Spaghetti Martelli: Sandwich med Bresaola, Pancetta eller Salami
Klik her for at læse mere

RLF web 2   Ret web 2
Rasmus Leck Fischer: Svinebryst confiteret med hø og andefedt, serveret med morkel- og sneglevinaigrette
Klik her for at læse mere

FQ web   Pastaret web

Frederic Quenée: Kyllingebryst med tomatpesto, mozzarella og parmaskinke og fyldt pasta med spinatsauce
Klik her for at læse mere


Thomas Web    Kunde Ret Web
Thomas Lyngholt Pedersen fra Kunde & Co: Risotto med østershatte
Klik her for at læse mere

FH Jimmy web    FH ret web
Jimmy Månsson fra Frederiks Have: Frossen Blå Kornblomst med varm pære og kokos
Klik her for at læse mere

Portræt web
   Blomkål web  

Lam web
Ambiance à Vindårkra (Malmø): Mont d'Or med blomkål og kaviar + fritgående lam med asparges og trøffel
Klik her for at læse mere

Robert web   Bord 13 ret web
Robert Jacobsson fra Bord 13 (Malmø): Lam med asparges & hvidløg, lardo, røget olivenolie, trøffel & svampereduktion Klik her for at læse mere

Anna web   Bøffelret web 

  Gruyere web
Anna Borgskog fra Château Forêt (Helsingborg): Oksetatar med tomater og bøffelmozzarella & Gruyére med croutoner Klik her for at læse mere

Bella web   Bonasera Ret Web
Isabell Seger fra Fridas og Bonasera (Helsingborg): Spæde grønærter med trøffelbouillon, pancetta og kammuslinger Klik her for at læse mere

Dennis web  Dennis ret web
Dennis Gustafsson fra Bouchon i Malmø: Soufflé af Comté, serveret med Ventrèche i skiver
Klik her for at læse mere

PT web  PT ret web
Per Thøstesen fra Bistro Boheme: Hvidvins- og smørdampet vesterhavspighvar med sauce vierge
Klik her for at læse mere

Christian Bak web  Christian Bak ret web
Christian Bak fra Carnegie Investment Bank: Ramata di Montoro-løg med Vincotto, 'Nduja og granatæble
Klik her for at læse mere

Andrew Malbeck web    Malbeck hotdog web

Malbeck IB web
Andrew Harris fra La Boca de Malbeck: Hotdog med chistorra & Iberico Bellota svinekæbe & gnocchi
Klik her for at læse mere

Christian Klevang web
   Hotdogs Merguez Web
Christian Klevang fra Siteimprove: Hotodog med Merguez, mojo af piquillopeberfrugter og Vesterhavsost
Klik her for at læse mere

Keenie web 2  Sandwich web 2
Keenie fra Helges Ost: Sandwich med Cecina de León, pesto, gouda, grillede artiskokker, rucola, græske oliven og semi-dried tomater Klik her for at læse mere