TAPAS TIME & (MOUSSERENDE) SIESTA SNACKS

Gazpacho web

Hylderne bugner af nye spændende sager, som vi har bragt hjem til dit køkken.

Prikkende energi
Lad os starte med de to prikkede energibomber fra Spanien, der kun består af grøntsager, olivenolie og krydderier: Vores kendte Gazpacho, der nydes kold, kommer nu også i en mindre udgave, hvoraf den ene er økologisk. De fine små prikkede flasker på 250 ml er nemme at forelske sig i – og lige til at tage med, hvis du f.eks. trænger til et energitilskud på vej hjem fra træning eller er på vej på forårspicnic.

Kiksefest på Mallorca
På Mallorca har vi fundet fire slags rustikke, autentiske kiks. Med en historie, der går tilbage til 1890, har Nocera-familien mange års erfaring med at fremstille Gori de Muro-kiks, der også gør sig godt til tapasbordet og som akkompagnement til Gazpacho’en eller til de lækre oste og skinker, som vi alle elsker.

Franske oste i snackform
Frankrig har også styr på sine snacks, og vi tilføjer nu ekstra fem varianter af crackers til sortimentet. Vælg mellem tre slags med smag af franske oste (Comté, Roquefort og Maroilles), chili eller tomat: Nyd dem f.eks. med en kold øl eller et glas vin som erstatning for de sædvanlige peanuts eller chips.

Chips med bobler
En anden erstatning for de sædvanlige chips kunne også være en ny og helt udsædvanlig variant af chips - med smag af mousserende vin! Det er seneste nyskabelse fra spanske Torres, der også står bag de meget elskede chips med f.eks. kaviar og trøffel. Og hvordan smager de nye så? Pirrende! Ligesom din nysgerrighed…

Sidebilleder maj 2017

Maj 2017.