DK | EN | NO | SE |   KUNDE LOG-IN

Pasta-header

Tarall'Oro

Den italienske pastaproducent Tarall'Oro ligger i Turi i den syditalienske region Puglia.

Da virksomheden blev grundlagt i 1982, fremstillede den i begyndelsen udelukkende Taralli, som er typiske snacks fra området. Men efterhånden som firmaet fandt sin plads på markedet, blev produktionen udvidet til også at omfatte pasta i atypiske former, og dernæst blev deres pasta med forskellig smag udviklet. Tarrall'Oros pasta bliver fremstillet efter de gamle traditioner, hvor håndværk og råvarer har stor betydning for pastaens kvalitet, og Tarall'Oro har derfor fundet en sikker plads på et marked med mange kræsne og krævende pasta-elskere.

Opskriften er enkel: Durumhvede og vand. Ingen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Tagliolina-al-limoneTagliolina-ai-funghiSpaghettiPeperoncinoSpaghettiNerodiSeppia

Pastaen tørres og formes langsomt over kobberrør. Tarall'Oros pasta med smag tilsættes rene råvarer i stedet for essens, der er med til at give pastaen smag og bid: Citronsaft, Karl Johan-svampe, chili eller blæksprutteblæk.

Se vores sortiment fra Tarall'Oro her