Alle de gode historier
Toscana Gourmet - autentiske smage fra Toscana
Toscana Gourmet er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1957, med dybe rødder i den toskanske landbygd. Med en passion for tradition og kvalitet har de gennem årene opbygget et imponerende sortiment...
Aceto Balsamico di Modena: Beskyttelse, kvalitet og ny navngivning
Aceto Balsamico di Modena har været beskyttet af EU's geografiske betegnelse (IGP) siden 2009, hvilket betyder, at produktet kun kan fremstilles i specifikke regioner i Italien og i henhold til fastsa...
Tid til Mont d'Or
Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!
Los Cameros Curado de Oveja kåret til bedste ost.
Vi har netop modtaget nyheden om, at Los Cameros Curado de Oveja er blevet kåret til Bedste Ost i kategorien "Surface (Mold) Ripened Sheep’s Milk Cheeses" med en utrolig score på 99,3 ud af 100 ved Wo...
Stefania Calugi - tryffel från hjärtat av Toscana
Stefania Calugi, ett familjeägt företag beläget mellan San Miniato och Castelfiorentino i Toscana, har sedan 1987 levererat tryffel och tryffelprodukter av högsta kvalitet till tryffelälskare världen ...
Forår er gedeostsæson!
Foråret er en dejlig sæson. Jorden vågner, og blomsterne og træerne begynder at røre på sig i takt med at, dagene bliver længere og lunere. Og så markerer foråret også starten på sæsonen for alle de l...
World Cheese Awards 2023
Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...
Bliv klogere på Manchego
Den verdensberømte spanske fåreost er omgivet af tradition, historie, kontrol og regler, og som altid med traditionelle håndværksprodukter af høj kvalitet, skal man tage sig i agt for efterligninger. ...
Olivenolie - den store guide
Hvilken type oliven der er brugt, spiller en vigtig rolle for både duften, smagen og fornemmelsen i en olivenolie. Når man taler om vin, er noget af det første, man kommer ind på, hvilke druer man har...
En gastronomisk universalnøgle
De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...
De røde flasker er tilbage!
Hvert år siden 2006 er Castillo de Canena udkommet med deres Primer Día de Cosecha ekstra jomfruolivenolie. Den kommer i den letgenkendelig kirsebærrøde specialdesignede flaske, og nu er 2022-variante...
World Cheese Awards 2022
Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...
Terraliva NuovoEvo 2022
De nye olivenolier lavet på første pres af de først høstede oliven begynder så småt at komme, og Terralivas NuovoEvo er første skud på stammen i 2022.
Tid til Mont d'Or
Nu er det igen blevet tid til den herlige franske sæsonost Mont d'Or, der kan nydes fra september og frem mod nytår. Osten lander den 19. september!
Bliv klogere på trøfler
Man kan i princippet få trøfler året rundt, men de varierer voldsomt i både smag, duft og pris afhængig af sæson, og i takt med at dagene bliver kortere, koldere og ikke mindst fugtigere, stiger aktiv...
Spaniens bedste Serrano
Vores 24-måneders Serrano fra Monte Nevado er blevet kåret som den bedste Serrano i Spanien!
Delikatessen der blev til ved en fejl
Tilblivelsen af de små grønne godter minder en hel del om et eventyr, vi nok alle har hørt før.