Lenti
Lentis grundlægger Attilio Lenti blev født i 1896. Allerede som 9-årig vidste han, at han ville være salumiere og kom derfor i lære hos en lokal slagtermester.
I 1927 åbnede Lentis første salumeria - slagterbutik - i provinsen Pavia, og i 1935 flyttede Lenti produktionen til Torino. Den dag i dag arbejder Lenti stadig ud fra Attilios oprindelige opskrifter.
Lentis hemmelighed
Hemmeligheden bag Lentis produkter og deres delikate, velbalancerede, aromatiske smage skal findes i opskrifterne - Attilio Lentis opskrifter, der er gået i arv gennem et helt århundredes generationer, og som firmaets fundament er bygget på.
Udsøgte krydderier og aromatiske urter udvælges nøje og kombineres med de gode råvarer samt den ekspertise og dygtighed, Attilio Lenti startede med at tilegne sig for mere end 100 år siden og dyrkede lige siden helt indtil hans død.
Når skinke bliver en hjertesag
I 1970 blev Lentis nuværende logo, cuadricuore, skabt. Det forestiller fire hjerter som symbol på den vigtigste ingrediens i samtlige af Lentis produkter.
I 1976 blev Attilio Lenti slået til ridder af den italienske republik for sit store og innovative arbejde, og op gennem 80’erne og 90’erne manifesterer Lenti sig for alvor som en af Italiens førende fremstillere af prosciutti cotti og andre kødspecialiteter.
Rustichello
Et af vores mest populære produkter fra Lenti er deres rustichello.
Lentis rustichello er lavet på de allerbedste skinker, der nøje udvælges af de dygtige slagtermestre. Efter nænsom kogning ovnsteges skinken for at fremhæve den delikate smag og duft samt den aromatiske krydringen yderligere.
Rustichello er en kogt skinke fra øverste hylde, som kan løfte enhver ret den er tiltænkt.