Andrillette uden tilsætningsstoffer og en klassiker fra det franske landkøkken. Andekødet tilberedes i lang tid, indtil det bliver så mørt, at det falder fra hinanden. Derefter blandes det med andefedt - oprindeligt en gammel metode brugt til at konservere kødet. Fra producenten Orocbat i regionen Sud Quest i det sydvestlige Frankrig, som er kendt for sin Gastronomi.
Varemærke | Orocbat |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 0,09 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 24 |
Kolli pr. lag | 13 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 3254637012234 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Andekød, salt, peber |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1360 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 330 |
Fedt | 30,8 |
Heraf mættede fedtsyrer | 10,4 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 13 |
Salt | 1,1 |