Terrine med vildt og tyttebær 1,6 kg
Traditionel terrine fra producenten Orocbat ved Pyrenæerne lavet på gris, vildt og kyllingelever efter klassisk tradition og smagt til med ribsgelé og tyttebær. Prøv den evt. samen med Espelette-marmelade; en anden specialitet fra SudOuest-egnen.
Fakta Ingredienser Næringsværdi
Varemærke Orocbat
Oprindelsesland Frankrig
Nettovægt 1,6
Enhed Kilo
Antal pr. kolli 2
Kolli pr. lag 14
Lag pr. palle 9
EAN-nummer 2328045300007
Opbevares på køl Ja
Ingredienser svinekød, fjerkrælever, vildtkød (hjort) (20 %), svinefedt, svær fra svin, ÆG, tyttebær (2,5%), ribsgelé (glukose-fruktosesirup, ribssaft fra koncentrat 35%, sukker, geleringsmiddel: pektin, surhedsregulerende middel: citronsyre E330), hvidvin (SULFITTER), peber. Overflade: fedtnet af svin, svinegelatine, salt, eddike, aromaer, karamelliseret sukker, farve: karamel.
Oprindelse: svinekød: Frankrig, vildtkød: EU
Allergentype Æg og produkter på basis af æg,Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2
Allergener Ja
Energi (Kj/100g) 1009
Energi (Kcal/100g) 241
Fedt 19
Heraf mættede fedtsyrer 7
Kulhydrater 2
Heraf sukkerarter 1
Protein 17
Salt 1,7