En specialitet fra baskerlandet og mejeriet Agour, der ligger for foden af Pyrenæerne på den franske side af den berømte region. En herlig blandingsost fremstillet på lokal fåre- og gedemælk i perfekt balanceret forening. Lagringstiden ligger på 3-4 måneder. Blød og cremet konsistens og flot nuanceret smag, hvor både sartheden fra fåremælken og gedemælkens karakter skinner behageligt igennem.
Varemærke | Agour |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 4,39 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 8 |
EAN-nummer | 2328040800007 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret gede- (66 %) og fåreMÆLK (33 %), salt, osteløbe, mælkesyrekultur |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1706 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 412 |
Fedt | 36 |
Heraf mættede fedtsyrer | 24 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 22 |
Salt | 1,2 |