Ung pecorino fresco fra mejeriet Argiolas på Sardinien. Kompakt i sin struktur, blød og cremet fornemmelse men tilpas fast til at skære. Lagringstiden er på 20 dage, men den når alligevel at udvikle delikate noter i både duft og smag. Fine noter af mælk, fløde og nyslået græs samt en frisk syrlighed. En behagelig men meget karakterfuld og anderledes pecorino.
Varemærke | Argiolas |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2,36 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
EAN-nummer | 2562530000000 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Past. fåreMÆLK, osteløbe, salt, mælkeenzymer. Overflade må ikke spises kons: E203, E235 Oprindelsesland: Italien |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1260 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 300 |
Fedt | 23 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 1,7 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 23,3 |
Salt | 0 |