Herlig hollandsk ostehåndværk fremstillet på den bedste engmælk fra græssende køer, der bevæger sig frit omkring på de hollandske enge i mindst 120 dage om året. Fremstillingsmetoden er den samme, som bruges til at lave klassisk hollandsk Gouda, hvorefter osten lagres naturligt på traditionelle træhylder, som er med til at fremme udviklingen af de dejlig smagsnuancer, som denne ost indeholder.
Oprindelsesland | Holland |
---|---|
Nettovægt | 4 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, konserveringsmiddel: E251, farvestof: E160a |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1683 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 406 |
Fedt | 33,5 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 2,01 |