El Majuela har fremstillet sherry i Jerez (DOP) siden 1864, og deres sherryeddiker er fremstillet på nøje udvalgte sherryvine og lagret efter den traditionelle Criaderas y Soleras-metode, hvor eddiken ligger på amerikanske egetræsfade i adskillige år og løbende aftappes ”nedefra”. For at få prædikatet 'reserva' skal indholdet i nederste del af fadene være mindst to år.
Oprindelsesland | Spanien |
---|---|
Nettovægt | 0,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 16 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 8437001623020 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Sherry eddike, konserveringsmiddel: E220 (SULFIT) Max syrlighed 8º Sodium: 38 mg. |
---|---|
Allergentype | Svovldioxid og sulfitter i koncentrationer på over 10 mg/kg eller 10 mg/liter som samlet SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 114,49 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 27,26 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 1,24 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 0,1 |
Salt | 0 |