Alle de gode historier
Bliv klogere på Manchego
Den verdensberømte spanske fåreost er omgivet af tradition, historie, kontrol og regler, og som altid med traditionelle håndværksprodukter af høj kvalitet, skal man tage sig i agt for efterligninger. ...
Olivenolie - den store guide
Hvilken type oliven der er brugt, spiller en vigtig rolle for både duften, smagen og fornemmelsen i en olivenolie. Når man taler om vin, er noget af det første, man kommer ind på, hvilke druer man har...
En gastronomisk universalnøgle
De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...
Bliv klogere på trøfler
Man kan i princippet få trøfler året rundt, men de varierer voldsomt i både smag, duft og pris afhængig af sæson, og i takt med at dagene bliver kortere, koldere og ikke mindst fugtigere, stiger aktiv...
Delikatessen der blev til ved en fejl
Tilblivelsen af de små grønne godter minder en hel del om et eventyr, vi nok alle har hørt før.