Sant’Anna laver økologisk Parmesan fra øverste hylde. De kører selv hele deres produktion fra ende til anden - fra mark og mælk til mejeri og emballage. Denne Parmigiano Reggiano DOP har en modningstid på mindst 24 måneder og har en unik fyldig og nuanceret smag og struktur.
Varemærke | Sant'Anna |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2,3 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 7 |
EAN-nummer | 2328048600005 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | RåMÆLK fra ko, salt, osteløbe (animalsk, fra kalv) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1671 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 404 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 20 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 1,6 |