Opkaldt efter den lille landsby af samme navn i provinsen Franche-Comté. Morbier har en karakteristisk sort stribe i midten, der oprindeligt stammede fra tidligere tiders fremstilling med brug af aske. Idag er den sorte rand et vegetabilsk produkt kun til pynt. Osten modnes i minimum 2 måneder og har en skøn fed konsistens og en fin mild smag med karakter. Fra det lokale Montbeliard-mejeri.
Varemærke | Montbeliard |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 7,2 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 1 |
Kolli pr. lag | 6 |
Lag pr. palle | 6 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Upasteuriseret koMÆLK (fransk oprindelse), mælkesyrebakterier, osteløbe, salt, farve: vegetabilsk kul. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1547 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 373 |
Fedt | 30 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 23 |
Salt | 1,7 |