Nedkogt druekoncentrat fremstillet af druesorterne Negroamaro og Malvasia Nera, som sidder længere tid end normalt på vinstokkene, hvilket giver dem ekstra meget sødme. Druemosten koges godt og vel 80 procent ned og lagres herefter på egefade i op til 4 år. Vincotto er lidt af et vidundermiddel med sit væld af smagsnuancer.
Oprindelsesland | Italien |
---|---|
Nettovægt | 0,5 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 21 |
Lag pr. palle | 5 |
EAN-nummer | 8007805000046 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Kogt druemost, uden farvestoffer og uden konservering. Ikke tilsat sukker. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 220 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 48,46 |
Fedt | 0 |
Heraf mættede fedtsyrer | 0 |
Kulhydrater | 10 |
Heraf sukkerarter | 12 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |