I 1600-tallet blev den første Pimentón skabt af spansk rød peber. Den røgtørres over ild af egetræ i 13 til 15 dage, og i denne variant beholder den sin form som flager. Det er pimentón, der giver chorizo og lomo deres særlige karakter. Findes i smagsvarianterne sød (dulce), medium stærk (agridulce) og stærk (picante).
Varemærke | La Dalia |
---|---|
Oprindelsesland | Spanien |
Nettovægt | 0,04 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 20 |
Kolli pr. lag | 11 |
Lag pr. palle | 19 |
EAN-nummer | 8411388327498 |
Opbevares på køl | Nej |
Ingredienser | Røget paprika i flager, stærk |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 1313 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 314 |
Fedt | 12,8 |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,9 |
Kulhydrater | 34,7 |
Heraf sukkerarter | 7,6 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |