Lækre ansjosfileter i god olivenolie. Smager fremragende på et stykke ristet landbrød med lidt citron eller som smagsgiver, hvor ansjosen steges let af of smeltes i olivenolie og så udgør en vidunderlig smagsbasis i fx pastasauce eller dressing. Fra Talatta på Sicilien, der har fanget og bearbejdet ansjoser i mere end et århundrede.
Drænet vægt på 450 gram.
Varemærke | Talatta |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,72 |
Drænet vægt i kilo | 0,45 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 12 |
Kolli pr. lag | 15 |
Lag pr. palle | 10 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Ansjosfileter (FISK), olivenolie, havsalt. FAO Fiskezone: FAO 37 (fiskemetode not) Fabrikeret i fabrik, som også forarbejder nødder. Opbevares tørt og køligt. Efter åbing: opbevares i køleskab max 7 dage (ansjoser dækket af olie) |
---|---|
Allergentype | Spor af nødder,Fisk og produkter på basis af fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 998 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 239 |
Fedt | 7 |
Heraf mættede fedtsyrer | 1,1 |
Kulhydrater | 0 |
Heraf sukkerarter | 0 |
Protein | 20 |
Salt | 4,5 |