En god og kraftig blåskimmel, der fremstilles i Covadongas National Park i Castilla-Léon, hvor den lagres i ca. 3 måneder. Valdeón bliver lavet på pasteuriseret ko- og gedemælk, og ostemassen er blød med en naturlig indre skimmel. Farven er lys med blågrønne marmoreringer, og så er osten pakket flot ind i kastanjeblade.
Oprindelsesland | Spanien |
---|---|
Nettovægt | 2,45 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 8426762000492 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret ko- og gedeMÆLK, mælkesyrekultur, osteløbe, salt, calciumchlorid (E509) |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1600 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 386 |
Fedt | 31,2 |
Heraf mættede fedtsyrer | 21,9 |
Kulhydrater | 3 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 23,2 |
Salt | 3 |