Camembert produceret hos Isigny Sainte Mère på mikrofiltreret mælk fra lokale køer fra Normandiet. En typisk håndværks-camembert lavet med tradition, som adskiller sig fra de industrielle produkter. Blød og cremet i konsistens, lækker og rig på smag med masser af nuancer og en dejlig eftersmag. Bronze ved WCA 2023.
Varemærke | Isigny St. Mère |
---|---|
Oprindelsesland | Frankrig |
Nettovægt | 0,25 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 6 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 3254550030193 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Mikrofiltreret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, calciumchlorid. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1180 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 284 |
Fedt | 22 |
Heraf mættede fedtsyrer | 16 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 21 |
Salt | 1,5 |