Fremragende mascarpone fra Valcolatte i den norditalienske region Emilia-Romagna. Den sødmefulde italienske friskost mascarpone er et biprodukt, der typisk laves på vallen fra en anden ost, nemlig stracchino. Den er uundværlig i bl.a. tiramisu, men den flødecremede sødmefulde friskost bruges også i det salte italienske køkken.
Varemærke | Valco Latte |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 2 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 8026160003974 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Fløde af pasteuriseret MÆLK, frisk pasteuriseret MÆLK, surhedsregulerende middel: mælkesyre |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1693 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 411 |
Fedt | 42 |
Heraf mættede fedtsyrer | 30 |
Kulhydrater | 4,6 |
Heraf sukkerarter | 4,6 |
Protein | 3,6 |
Salt | 0,4 |