Vores schweiziske Vacherin Mont-d'Ors er lavet af termiseret komælk af nogle få små producenter, som fremstiller osten i kobberkar efter gamle traditioner. Ikke kun mælken, men også den anvendte træbark og træet til kasserne kommer fra Vacherin Mont d'Or-regionen. Sæsonost fra midten af september til påske. Overfladen er karakteristisk rynket, med en cremet konsistens og mange smagsnuancer. Lagres i ca. fire uger.
Varemærke | Vacherin Montd'Or |
---|---|
Oprindelsesland | Schweiz |
Nettovægt | 0,45 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 10 |
EAN-nummer | 2382195100009 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Termiseret koMÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1220 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 294 |
Fedt | 24 |
Heraf mættede fedtsyrer | 15 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,1 |
Protein | 19 |
Salt | 1,5 |