Groft revet fior di latte mozzarella fra Gioiella i den syditalienske region Puglia. Den er fremstillet specifikt til pizza og har den helt rette konsistens, elasticitet og smag.
Varemærke | Gioiella |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 3 |
Enhed | Stk. |
Antal pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 10 |
Lag pr. palle | 15 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, mikrobiel osteløbe, salt, mælkeenzymer, surhedsregulerende middel: mælkesyre. Produktet er pakket i beskyttende atmosfære. |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1085 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 261 |
Fedt | 20 |
Heraf mættede fedtsyrer | 12 |
Kulhydrater | 0,5 |
Heraf sukkerarter | 0,5 |
Protein | 20 |
Salt | 1,36 |