Robiola er en cremet rødkitost med oprindelse fra Langhe i Piemonte. Denne Grignola Robiola fra Gildo Formaggio er fremstillet efter gammel tradition, der minder om Taleggios, men på fuldfed mælk fra lokale bjergkøer i Valsassina-dalen i de italienske alper. Den modnes i ca. 45 dage i grotter.
Varemærke | Gildo Formaggi |
---|---|
Oprindelsesland | Italien |
Nettovægt | 0,4 |
Enhed | Kilo |
Antal pr. kolli | 4 |
Kolli pr. lag | 12 |
Lag pr. palle | 10 |
EAN-nummer | 2450581004429 |
Opbevares på køl | Ja |
Ingredienser | Pasteuriseret koMÆLK, salt, osteløbe |
---|---|
Allergentype | Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1319 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 315 |
Fedt | 26 |
Heraf mættede fedtsyrer | 18 |
Kulhydrater | 0,4 |
Heraf sukkerarter | 0,4 |
Protein | 19 |
Salt | 2,1 |