Alle de gode historier

Fra vores gastronomiske univers
 
Inspiration, nyheder og historier - her på siden holder du dig opdateret på, hvad der rører sig i vores verden. 
  • >Toscana Gourmet - autentiske smage fra Toscana

    Toscana Gourmet - autentiske smage fra Toscana

    Toscana Gourmet er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1957, med dybe rødder i den toskanske landbygd. Med en passion for tradition og kvalitet har de gennem årene opbygget et imponerende sortiment...

    Læs mere
  • >Aceto Balsamico di Modena: Beskyttelse, kvalitet og ny navngivning

    Aceto Balsamico di Modena: Beskyttelse, kvalitet og ny navngivning

    Aceto Balsamico di Modena har været beskyttet af EU's geografiske betegnelse (IGP) siden 2009, hvilket betyder, at produktet kun kan fremstilles i specifikke regioner i Italien og i henhold til fastsa...

    Læs mere
  • >Los Cameros Curado de Oveja kåret til bedste ost.

    Los Cameros Curado de Oveja kåret til bedste ost.

    Vi har netop modtaget nyheden om, at Los Cameros Curado de Oveja er blevet kåret til Bedste Ost i kategorien "Surface (Mold) Ripened Sheep’s Milk Cheeses" med en utrolig score på 99,3 ud af 100 ved Wo...

    Læs mere
  • >Stefania Calugi - tryffel från hjärtat av Toscana

    Stefania Calugi - tryffel från hjärtat av Toscana

    Stefania Calugi, ett familjeägt företag beläget mellan San Miniato och Castelfiorentino i Toscana, har sedan 1987 levererat tryffel och tryffelprodukter av högsta kvalitet till tryffelälskare världen ...

    Læs mere
  • >Forår er gedeostsæson!

    Forår er gedeostsæson!

    Foråret er en dejlig sæson. Jorden vågner, og blomsterne og træerne begynder at røre på sig i takt med at, dagene bliver længere og lunere. Og så markerer foråret også starten på sæsonen for alle de l...

    Læs mere
  • >World Cheese Awards 2023

    World Cheese Awards 2023

    Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...

    Læs mere
  • >En gastronomisk universalnøgle

    En gastronomisk universalnøgle

    De små konserverede blomsterknopper er en af de mest undervurderede ingredienser i køkkenet, hvor de tilføjer både salt, syre, kant og dybde. Snart starter høsten af dem på de æoliske vulkanøer ud for...

    Læs mere
  • >De røde flasker er tilbage!

    De røde flasker er tilbage!

    Hvert år siden 2006 er Castillo de Canena udkommet med deres Primer Día de Cosecha ekstra jomfruolivenolie. Den kommer i den letgenkendelig kirsebærrøde specialdesignede flaske, og nu er 2022-variante...

    Læs mere
  • >World Cheese Awards 2022

    World Cheese Awards 2022

    Hvert år er Guild of Fine Foods vært for det prestigefyldte event World Cheese Awards, som i år løb af stablen i Wales, hvor mere end 4000 oste smages og bedømmes. Og vanen tro var flere af vores oste...

    Læs mere
  • >Terraliva NuovoEvo 2022

    Terraliva NuovoEvo 2022

    De nye olivenolier lavet på første pres af de først høstede oliven begynder så småt at komme, og Terralivas NuovoEvo er første skud på stammen i 2022.

    Læs mere
  • >Spaniens bedste Serrano

    Spaniens bedste Serrano

    Vores 24-måneders Serrano fra Monte Nevado er blevet kåret som den bedste Serrano i Spanien!

    Læs mere

Følg os!